Visszatért a miskolci korcsolyapálya régi hangulata

Megosztás

Megvan a különleges hangulata az éjszakai fürdőzésnek, múzeumba, állatkertbe járásnak, sőt, még a korcsolyázásnak is: hasonlóan gondolják ezt a Jégpályák éjszakájának megálmodói, akiknek köszönhetően országszerte a megszokott nyitva tartáson túl lehet éjszaka korizni, köztük Miskolcon is.

Tegnap, azaz január 20-án hatalmas tömeg volt a miskolci jégkorcsolyapályán, talán a régmúlt hangulata is felidéződött sokakban. Hamarosan a fedett pálya is teljesen zárt lesz a Jégcsarnokhoz hasonlóan, ahol jelenleg sportolók, jégkorongosok és jégtáncosok végzik a szokásos edzéseiket.

„Szeretnénk mozogni egy kicsit a jó levegőn. Látjuk, hogy főleg kamaszokkal van teli a hely, aminek örülünk, mert így legalább ők is hasznosan töltik szabadidejüket” – nyilatkozta a BOON-nak egy kilátogató, más pedig hozzátette, egy rendszeres programnak számít a baráti társaságukban, hogy korcsolyáznak egy jót.

A szervezők elmondása szerint idén nyolcadik alkalommal rendezik meg a Jégpályák Éjszakáját, melynek népszerűségét jól jelzi, hogy a rendezvényt 2023-ban az év szabadidősport-eseményének választották.

Az országban több tucat városban kihasználták a lehetőséget, sőt, a programot sok helyen bulival, más szórakoztató programokkal bővítették.

Kép: Miskolc Városi Szabadidőközpont A Miskolc Csoport tagja Facebook (pillanatkép)

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek